Supa-crema de praz

Descriere

 

INGREDIENTE:
 
  • 3-4 fire de praz din cel subtire
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 linguri cu lapte
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • marar verde
  • sare
 
MOD DE PREPARARE
 
Pune toate legumele la fiert( opreste o bucactica de 5 cm de praz pentru decor) curatate si taiate mai mare, in apa cu un pic de sare. Dupa ce s-au fiert scurge-le de apa si pastreaza aceasta supa deoparte. Paseaza-le printr-o sita sau cu blenderul electric, apoi amesteca toata crema cu supa ramasa, uleiul de masline si laptele. Mai pune-o putin la fiert dupa ce potrivesti de sare. Serveste cu marar verde si 2-3 rotocoale de praz din cele oprite pentru decor.
 
POFTA BUNA
Dibetmag a fost incrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 22489.
produse alimentare produse alimentare Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Diabetmag.ro pe ShopMania