Sufleu de mere

Descriere

 

INGREDIENTE

 

  • 600 gr mere
  • 2 oua
  • o lingura cu gris
  • 1/2 lingurita cu praf de copt
  • 4 tablete de zaharina
  • ulei pentru uns
  • scortisoara
 
MOD DE PREPARARE
 
Curata merele de coaja si da-le pe razatoare (opreste o jumatate de mar pentru decor). Pune pireul de mere intr-o craticioara, adauga putina apa si inabuse-le  5 minute. Da-le la o parte si lasa sa se raceasca. Separa ouale si freaca galbenusurile cu grisul, praful de copt, zaharina dizolvata in putina apa si 1/2 lingurita de scortisoara. Incorporeaza cu miscari de sus in jos albusurile batute spuma. Toarna compozitia in forme micute, de sufleu, unse cu ulei sau unt, aseaza deasupra feliute subtiri de mar si da la cuptorul incins pentru o jumatate de ora.  Nui bai daca sufleul se lasa putin dupa il scoti din cuptor. Este un desert gustos si racoros. 
 
POFTA BUNA
Dibetmag a fost incrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 22489.
produse alimentare produse alimentare Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Diabetmag.ro pe ShopMania