Salata de conopida cu sos de maioneza

Descriere

INGREDIENTE

50O gr conopida

50 ml lapte

2 galbenusuri

40 ml ulei

1 cartof

1 rosie

marar

otet

sare

 

MOD DE PREPARARE

Curata conopida de frunze si cotor, spal-0, desfa-o in bucatele si tine-o in apa cu sare si putin otet timp de zece minute. Scurge buchetelele si pune-le la fiert in apa cu sare si lapte pentru 2-3 minute. Separat, fierbe si cartoful, in coaja. Dupa ce a fiert, strecoara conopida si pastreaza zama. Intre timp prepara maioneza din galbenusurile frecate cu sare si ulei, care se adauga treptat. Amestecul se subtiaza cu zeama rece in care a fiert conopida. Intr-o tava pune conopida, cartoful si rosia taiate felii si toarna deasupra maioneza. Adauga cateva fire de marar.  Da la cuptor 15 minute.

POFTA BUNA

Dibetmag a fost incrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 22489.
produse alimentare produse alimentare Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Diabetmag.ro pe ShopMania