Salata de cartofi la cuptor

Descriere

INGREDIENTE:

400 g cartofi

40 ml ulei

20 ml otet

sare

o ceapa verde

 

MOD DE PREPARARE

 

Alege cartofi mici, spala-i, curata-i de coaja. Taie-i in jumatati si punei intr-o teava starsa cu putin ulei. Lasa aproximativ 20 de minute, pana cand sunt bine rumeniti si presara deasupra ceapa verde tocata marunt. Intr-un castron bate otetul cu sare si restul de ulei.  Adauga sosul peste cartofii calzi si serveste imediat. 

 

SUGESTIA DIABETMAG

 

Dintre hidratii de carbon, painea este mai greu de tolerat de diabetici, iar cartoful e cel mai bine si usor acceptat in alimentatia acestora. Painea se poate inlocui, iar sucul proaspat de cartofi contribuie la reducerea glicemiei daca este consumat in cure de zece zile, cut tot atat de pauza. Se consuma 30 ml de suc cu 20-30 minute inainte de mesele principale. Pentru un gust mai bun, combina-l cu suc de lamaie. 

 

Diabetmag va ureaza pofta buna. Pentru alte retete la fel de gustoase te asteptam zilnic pe site. 

Dibetmag a fost incrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 22489.
produse alimentare produse alimentare Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Diabetmag.ro pe ShopMania