Salata cu peste

Descriere

 

INGREDIENTE
 
  • 1/2 salata verde
  • 200 gr peste
  • cateva pastai de fasole galbena
  • 2 rosii
  • 2 cartofi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1/2 lamaie
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
 
MOD DE PREPARARE
 
Fierbe cartofii in apa cu putina sare. Separat, fierbe si fasolea galbena. Pune pestele la fiert in apa cu sare, frunza de dafin si o lingura cu suc de lamaie. Lasa-l sa dea 2-3 clocote. Taie rondele cartofii, pune-i intr-un castron, adauga peste ei pestele scurs, frunze de salata, fasolea, rosiile, putin suc de lamaie, sare si piper dupa gust respectiv usturoiul zdrobit bine. 
 
POFTA BUNA
Dibetmag a fost incrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 22489.
produse alimentare produse alimentare Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Diabetmag.ro pe ShopMania