Prajitura cu mandarine

Descriere

Ingrediente:

1 compot de manadarine

3 oua

60 gr fructoza

½ lingurita cu esenta de vanilie

70 gr faina

30 gr amidon

1 lingurita cu praf de copt

3 linguri cu apa fiarta

Ingrediente pentru crema:

1 kg branza de vaci

2 lingurite de indulcitor lichid

2 linguri cu suc de lamaie

125 ml compot

15 gr gelatina

Freacă galbenusurile cu apa fiarta, fructoza si vanilia. Adauga fiana cernuta amestecata cu amidonul si praful de copt. Bate albusurile spuma si incorporeaza-le in compozitie. Toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt  si da la cuptorul incins pentru30 de minute.  Pentru crema da prin sita brinza de vaci si amestec-o impreuna cu indulcitrul lichid si zeama de lamaie. Separat dizolva gelatina in compot. Prepara un piure de manadarinesi adauga jumatate din cantitatea de gelatina dizolvata. Restul de gelatina incorporeaza-l in crema de branza. Taie blatul copt in trei parti, si incepe asamblarea prajiturii. Pe primul blat aseaza un strat subtire de piure, apoi unul de crema de branza, din nou blat, manadarine si crema de branza. Aseaza deasupra al treilea blat si acopera-l cu un strat generos de crema de branza. Da la rece inainte de a servi. 

Dibetmag a fost incrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 22489.
produse alimentare produse alimentare Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Diabetmag.ro pe ShopMania