Crema de vanilie

Descriere

INGREDIENTE: 

  • 300 ML LAPTE
  • 1 BATON VANILIE
  • 2 OUA
  • 2 TABLETE DE ZAHARINA
  • COAJA DE PORTOCALE

MOD DE PREPARARE

Dizolva zaharina intr-0 lingura cu apa si incorporeaz-o in galbenusurile frecate. Pune laptele si batonul de vanilie la foc mic, iar cand ajunge la temperatura de fierbere, toarna-l incet peste galbenusurile frecate. Pune compozitia in formele pregatite, rade coaja de portocala si aseaza-le apoi intr-o tava umpluta cu apa pana la jumatate.  Pune tava in cuptorul incins si tine-le 15-20 minute, pana se incheaga crema. Lasa sa se raceasca si abia apoi scoate crema din forme. 

POFTA BUNA!

Dibetmag a fost incrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 22489.
produse alimentare produse alimentare Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Diabetmag.ro pe ShopMania